Szórakozás

7 határzár, ami nélkül Magyarországnak örökre vége

Ömlik a szemét kishazánkba külföldről, de a kormány semmit nem tesz, hogy megakadályozza. Adunk akkor javaslatokat, hogy mit is kéne tenni.

Íme a hétféle határzár, amire nagyon nagy szükségünk lenne.

Gasztronómiai határzár

Pont elég szart tudunk mi magunktól is kitalálni. Mióta a 150 éves török uralom vállunkra rakta legundorítóbb terhét, a töltött káposztát, csak úgy áramlik be a külföld szemete a gasztronómiai határon. Girosz, kebab, pizza, szusi mindenhol. Sehol egy hallé, egy gulyás, egy pár debreceni, vagy egy jó magyar pörkölt. Elég volt.

Szexuális határzár

Fogy a magyar, nem véletlenül. A Kárpát-medence azé, aki teleszüli, mi meg nem szüljük tele. Ennek természetesen nem az az oka, hogy a magyar asszonyok ne lennének szépek (a legszebbek!). Inkább az a baj, hogy a külföldről beszivárgó szexuális devianciák miatt a magyar ember elkezdte hátulról csinálni, természetesen nem gyereknemzési céllal, pedig az egészet arra találta ki a jóistenke. A mai fiatalok ráadásul a szájukkal és kezükkel okoznak egymásnak örömet, mint az állatok, amit csak külföldről tanulhattak el. Azonnal bevetni a hadsereget, tűzparancs!

Cukrászipari határzár

Hol vannak a régi szép idők, amikor az ember beült egy minyonra, vagy lólábra a Jégbüfébe, jóízűen befalta az íncsiklandó magyar finomságot, majd távozott haza a József Attila lakótelepre. Az egész akkor romlott el, amikor a Jégbüfé, isten nyugosztalja, amúgy a Gundel mellett a magyaros édességkultúra oszlopos bástyája, ha értik, mire gondolok, elkezdett gofrit árulni. Azóta is ömlik be a külföldi szar, cupcake, tiramusi, kisfaszom. Sehol egy rétes, egy riskóf, egy szent magyar kalács. Húzzuk csak fel gyorsan azt a tortagyodát.

Kiskereskedelmi határzár

Ha már a finomságoknál tartunk. Mikor verte agyon a kóla a traubit? Pontosan, a gengszterváltáskor, amikor megnyitottuk kiskereskedelmünk kapuját a külföld előtt. Azóta csak a Mars szeletet, meg a csipszet tömik a fiatalok a télifagyi és a grillázs helyett. Miniszteri rendelet kell, hogy ne lehessen ilyet árulni.

Kulturális határzár

Harry Potter, James Bond, Stephen King, Dan Brown. Szemét írók külföldről, akik elfoglalták a magyar könyvespolcok könyvespolcait. Pedig vannak nekünk remek íróink. Wass Albert, Esterházy, Nádas, Oravecz Imre, Oravecz Nóra. Olvassák ezeket, égessék el a külföldi mocskot.

Médiahatárzár

Szeretne egy jó leadet, vagy kopfot olvasni, de nem talál sehol? Mindehol csak a szar angolszász sajtómodell bulletpointjaival találkozik, vagy azon húzza fel magát, hogy mások egyszerűen elfelejtették a lead fogalmát? Teljesen megértjük. Elég volt az animált képecskékből, az első szám első személyben megírt, megszólaló nélküli véleménycikkekből. Hagyjuk ezt a határainkon kívül, de tartsuk meg a saját szerióz tartalmainkat.

Morális határzár

Egyszerűen túl sok gonoszság van ebben az országban, nem szabad engednünk, hogy még több legyen. Sőt, jóságból is pont elég van, többet nem kell beengedni. Üzenjük az értékbeli szélsőségeknek: Ne jöjjenek!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik