Szórakozás

UFO vitte el a blokkolót a választási irodából!

Parádés, szenzációs, őrületes – csak kapkodja a fejét február óta a világsajtó azon, hogy megy a 21. században Magyarországon egy népszavazási kérdés beadása. Olykor ugyanis a kormánypárt egyik tartóoszlopához kötődő, kopasz, kigyúrt férfiemberek félemlítenek meg nyikhaj szocialistákat, akik arról szavaznának, vásárolhatnak-e parizert és tisztasági betétet vasárnap boltokban.

Nos, a Nemzeti Választási Iroda megérezte az idők szelét, és egy udvar közepére helyezte a blokkolót, aminek az a célja, hogy ennek használatával állapítsák meg, ki adta le előbb a kérdését. A kopaszkártyát már ellőtték, akik nem akarnak boltzáras népszavazást, ezúttal azonban valószínűleg más trükk kell majd, mivel kör alakú lesz a pálya, valahogy így:

Forrás: 24.hu
Forrás: 24.hu

A Kúria várhatóan szerdán dönt arról, hogy visszadobja a korábbi kérdéseket, szabadon beadhatóvá válik a boltzár kérdése, így mindenki le fog csapni. De vajon mi történhet? Sorra vettük a lehetséges forgatókönyveket:

  • A legvalószínűbb, hogy a Pataky Attilát többször elcsenő földönkívüliek magukkal viszik ezt az – általuk még nem ismert – technológiát, a blokkolót. Így mindenki hoppon marad.
  • A második verzió, hogy menetrend szerint egy Fejér megyei idős néni érkezik a helyszínre, teszem azt, Alcsútdobozról. Járókerettel betipeg az udvarba, majd kiderül, hogy szenior futóversenyző, így az MSZP-seket lesprintelve blokkol.
  • Ennél reálisabb a jamaicai sprinter Usain Bolt megjelenése, akit leigazol Kubatov Gábor a Fradiba, hogy mindenkit megelőzzön.
  • Akadhat egy bíró majd, aki felügyeli a verseny tisztaságát. De mivel a startpisztoly eldördülésekor mindenki gyorsan kirobban, a bíró visszafújja a rajtot. És ezt teszi újra meg újra, amíg haza nem megy mindenki.
  • A blokkoló felrobban.
  • A blokkoló egy hologram lesz.
  • A blokkoló megharap mindenkit, kivéve ha az illető kormányközeli néni.
  • Repülős Gizi ellopja a blokkolót, ellenben az ő be sem adott kérdését hitelesítik.
  • Dumbledore professzor varázskört von a blokkoló köré, azon pedig csak mágusok vagy boszorkányok hatolnak át. Épp lesz egy ilyen nem-mugli Fejér megyéből.
  • Na jó, ez a legvalóságosabb: ismét sok kopasz jön, a beadáskor pedig odanyomulnak, és alaposan összeverik a tülekedő szocikat. Orvosi látlelet valahogy csak nem készül, a feljelentést pedig először elutasítják a hatóságok, majd könnyű testi sértés ügyében indítanak nyomozást a többszörös borda- és orrtörések miatt. Végül a választások után vádemelési javaslattal zárul az ügy, még egy gyanúsítottat is találnak, aki bizonyíthatóan Karakószörcsökön volt április 6-án. A bírósági szakasz már másodfokon dűlőre jut, így 2019 szeptemberében – megvárva a nyári ítélkezési szünetet – a vádlottat bűnösnek találják és 10 ezer forint pénzbüntetésre ítélik. Mindegy is, addigra a szombati boltzárat is bevezették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik