Szórakozás

A Telekom-ügy óta 500 százalékkal többet adtak el a Nemzet Farcsinálója-pornóból

Nem csak az amerikai Star Wars-rajongók képzeletét ragadták el az elmúlt időszakok folyamatos híradásai. Nemrég derült ki, hogy a Csillagok Háborúja, persze nem hivatalos pornóváltozata iránt az új epizód megjelenése előtt megötszöröződött a kereslet.

Megkerestük a Magyar Aktuálpornó Kamarát, hogy tudnak-e hasonló magyar tendenciát mondani. Csakfap János, a Kamara alelnöke azt mondta, hogy az elmúlt napok hírei után egy egészen meglepő adat került eléjük.

Ötször annyit adtak el ugyanis a Farcsináló Mákos Úr című amatőr koncertpornó-sorozat legújabb epizódjából.

A Tele(ra)kom címet viselő felnőttfilm egy népszerű konzervatív énekes fiktív figurájának kalandozásait mutatja be a liberális élvezetek szodomita kakofóniájában. A sorozat korábbi epizódjai messze nem voltak ennyire sikeresek.

A Hosszú léce című második világháborús-tematikát feldolgozó nyitórészből még alig adtak el pár darabot. Az Ölelj meg újra című második epizód már sokkal sikeresebb volt, nem véletlenül, hiszen itt a romantikusabb női közönséget szolgálták ki. A 40+ című harmadik epizód már inkább idősebb szereplőkkel, úgynevezett MILF-ekkel dolgozott, a Forró betonon hasalok című negyedik epizód pedig a szadomazo világának rejtelmeit dolgozta fel.

Csakfap János azt is elmondta, hogy az elmúlt napok egy másik híres politikai felszólalásának is köze lehet ahhoz, hogy több Ron Jeremy-filmet adtak el, mint korábban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik